Organisaatio 2.0 (finnish)


Recently I gave a presentation at a conference on Web 2.0 organized by The Finnish Information Processing Association, FIPA (Tietotekniikan Liitto ry) about organization 2.0. I made the slides available on slideshare translated to english and it was features as a presentation of the day (!).

The original finnish presentation video (40 minutes) is available below, thanks to Saija Remes for pro editing:

The seminar itself also got some online media converage at IT-Viikko and Digitoday.

Share and Enjoy:
 • services sprite Organisaatio 2.0 (finnish)
 • services sprite Organisaatio 2.0 (finnish)
 • services sprite Organisaatio 2.0 (finnish)
 • services sprite Organisaatio 2.0 (finnish)
 • services sprite Organisaatio 2.0 (finnish)

Tags: , , ,

 • http://www.synestesia.fi Lauri Gröhn

  Se “nuori sukupolvi”:

  Laboratorioissa kyyhkyset, rotat ja muut koe-eläimet painavat vipua tai kulkevat sokkelossa ja saavat palkinnon. Päiväkodissa kaksivuotiaat ovat noita kyyhkysiä ja rottia. Tekevät temppuja hiirellä ja saavat välittömän palkinnon, lehmä ammuu – ja päiväkotitäti kehuu!

  Tuota kutsutaan ehdollistamiseksi!

  Varttuneemmat lapset oppivat pitempiä näppäily/hiiriketjuja ja saavat suurempia palkintoja. Temput on tehtävä juuri oikein tai palkintoa ei tule.

  Miksi lapsiin halutaan soveltaa eläinten koulutusmetodeja? Jo päiväkodista alkaen?

  Hyvää tarkoittavat vanhemmat eivät ehkä tajua mistä on kyse. Jotkut ajattelevat, että mitä varhemmin aloitetaan sitä parempi. Jotkut vanhemmista jopa sanovat oppivansa tietokoneen käyttöä lapsiltaan ja ovat siitä ylpeitä. Ylpeitä siitä, että heidän lapsensa ovat kyyhkysten ja rottien lailla oppineet tiettyjä mekaanisia näppäin- tai hiirisekvenssejä.

  Hyvää tarkoittavat hölmöt ovat saaneet paljon pahaa aikaan vuosisatojoen saatossa. Nyt ollaan tuhoamassa luovuutta ja inhimillisyyttä!